Naslov:
Bio črni riž Royal Pearl Black 300g
črni riž za notranjo moč
Črni riž velja za specialiteto, saj je zelo redek. Kitajci ga gojijo že več kot 2000 let v zgornjem toku reke »Amur« ali »Črne reke«, ki deli Rusijo in Kitajsko. Kitajci jedo črni riž ob praznikih in dietah, s katerimi si krepijo telesno in umsko moč. Rižu pripisujejo zaslužnost za dolgo in vitalno življenje, saj razkriva notranje sile in moč tistega, ki ga uživa. Odkrijte moč umirjenega duha tudi vi! Črni riž Royal Pearl Black bo sprostil vašo kreativnost, notranjo moč in odločnost.
Črni riž Royal Pearl Black je bil prepovedan riž mnogih kitajskih dinastij. Z najvišjo vsebnostjo proteinov je veljal za riž močnih, vladajočih, saj je veljal za sprožilca notranjih sil: individualnosti, plemenitosti, nepremagljive moči in moči nad razvojem drugega.

Sestavine

  • 100% črni naravni riž*
*iz kontrolirane ekološke pridelave

Uporaba

Sperite riž z mrzlo vodo. Eni skodelici riža dodajte dve in pol skodelici vode in zavrite. Dodajte sol in kuhajte na nizkem ognju 45 min. Pustite riž stati 5 min pred serviranjem.

Lotao - pozabljena skrivnost

Ljudstvo se prehranjuje z rižem že od kamene dobe naprej. V nasprotju z masovnim trgom riža Lotao podpira gojenje redkih sort, ki jih do nedavnega Zahodni svet ni poznal. Te sorte so bile izbrane po načelu čistosti tako kvalitete kot tudi načina pridelave. Lotao sodeluje izključno s kmeti, ki pridelujejo redke sorte riža pod ustreznimi pogoji, delujejo v skladu s socialnim podjetništvom in izpolnjujejo pogoje varstva okolja. Poleg različnih sort riža Lotao proizvaja eliksirje in začimbne mešanice. Eliksirji – olja bazirajo na riževem olju, ki daje rižu svileno teksturo in živahno barvo. Z aromatičnimi dodatki poživijo in obogatijo okus riža. Začimbne mešanice razvijejo riževo jed v kulinarično doživetje, še posebej, če jo dodate rižu tik pred serviranjem.
Cena4,90 €

Sorodni izdelki

Lotao
Naslov:
Bio rožnati riž 300g
Cena4,90 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu