Naslov:
Bio mangove rezine 100g
hrana bogov
Posebnost Flores Farm mangovih rezin je v njihovem počasnem sušenju, zaradi katerega mango ohrani vso svojo sadno-sladko aromo in vitalne sestavine.

Vsi produkti Flores Farm so:

  • vrhunske kvalitete
  • biološki
  • brez živalskih sestavin
  • brez laktoze
  • brez glutena in
  • brez dodanega sladkorja.

Pozitivni učinki

V svetih Hindujskih spisih je mango opisan kot hrana bogov. Vedno zeleno drevo mangovca, ki zraste v višino tudi do 45m, v Budizmu in Hinduizmu predstavlja moč. Še danes velja ta zdrav sadež za pomemben sestavni del ajurvedske prehrane. Vsebuje veliko antioksidantov, vitaminov A, B, C in E, mineralov (kalij, kalcij, fosfor, magnezij in železo) in elemente v sledeh (mangan, baker). Mango pomirja črevesje in zmanjšuje stres.

Flores Farm

Nemško podjetje Flores Farm s svojimi petnajstimi partnerskimi projekti po celem svetu v sodelovanju z majhnimi lokalnimi pridelovalci proizvaja bio in presne oreščke in suho sadje vrhunske kakovosti. Z zaužitjem Flores Farm izdelkov boste spoznali pristne naravne okuse oreščkov in suhega sadja.
Biološko
Vsi izdelki Flores Farm so iz nadzorovane ekološke pridelave, brez gensko spremenjenih organizmov, brez kemikalij, brez sintetičnih fertilizatorjev in herbicidov, proizvedeni v skladu s predpisi EU.
Premium
Flores Farm izbira za svoje izdelke samo presne plodove vrhunske kakovosti, ki so skrbno pripravljeni in tako ohranjajo naravne okuse in vitalne sestavine, tudi s pomočjo embalaže, ki ščiti pred svetlobo.
Pravično
Flores Farm plodove kupuje direktno pri proizvajalcih/nabiralncih in zanje plačuje pravično ceno. Prav tako vzpodbujajo in ustvarjajo projekte, ki pridelovalcem omogočajo večjo samostojnost.
Presno
Kjer koli je možno, so plodovi Flores Farm obdelani počasi in skrbno, da se ohrani kvaliteta presnih surovin. Izdelki so bodisi sušeni na soncu ali na temperaturah pod 45°C, saj se na ta način ohranjajo njihove vitalne lastnosti.
Cena4,50 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu