Naslov:
Bio naravni temni tahini iz pravične trgovine, 270g
sezamovo maslo iz neluščenih semen
Equall Exchange naravni tahini je narejen iz praženih neluščenih sezamovih semen, kar še posebej poudari njegov pristen okus po sezamu.

Sestavine

  • 100% maslo iz neluščenih sezamovih semen

Alergeni

Izdelek ni primeren za ljudi z alergijo na sezam. Lahko vsebuje sledi oreščkov, vključno z arašidi.   

Kupujte etično

Proizvaja ga kmečka zadruga Del Campo iz Nikaragve, ki združuje 3500 malih in sredje velikih kmetij, ki proizvajajo sezam visoke kakovosti in ga izvažajo po svetu v skladu z načeli pravične trgovine. V državi z veliko nepismenostjo, prizadeto s številnimi naravnimi nesrečami in kjer so ženske potisnjene na obrobje družbe si Equall Exchange prizadeva za spodbujanje kmečke zadruge Del Campo in izboljšanje statusa njenih članov ter njihovih družin.

Equal Exchange

je združenje delavcev v podjetje, ki ga lastijo in upravljajo delavci sami. Vsak delavec je lastnik enakopravnega deleža podjetja, ki posluje po pravičnem vrednostnem sistemu. Pravičen do pridelovalca in pravičen do kupca. Je združenje delavcev v podjetje, ki ga lastijo in upravljajo delavci sami. Equal Exchange zagotavlja vrhunske in biološke izdelke ter transparentnost pravičnega poslovanja. Pravično do kupca, pravično do pridelovalca. 
Cena5,85 €

Sorodni izdelki

Equal Exchange
Naslov:
Bio kremasto arašidovo maslo brez soli 280g
Redna cena5,40 €
Vaša cena4,86 €
Equal Exchange
Naslov:
Bio maslo iz indijskih oreščkov, 170g
Cena6,35 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu