Naslov:
Bio presna kakavova zrna 90g
Azteško zlato

Flores Farm kakavova zrna niso fermentirana in ne pražena, temveč samo vzeta iz sadeža, ročno prebrana in oprana ter posušena na soncu.

Vsi produkti Flores Farm so:

  • vrhunske kvalitete
  • biološki
  • brez vseh živalskih sestavin
  • brez laktoze
  • brez glutena
  • brez dodanega sladkorja.
Presni kakav vsebuje čez 300 vitalnih snovi. Veliko od teh je občutljivih na vročino, zato se v industrijsko pridelanih čokoladah in kakavu skoraj ne ohranijo. Presni kakav vsebuje visok delež antioksidantov, vitaminov in mineralov. Deluje pozitivno na razpoloženje, krvno sliko in vitalnost. Za Azteke so bila kakavova zrna tako dragocena, da so jih uporabljali kot plačilno sredstvo. 
Uporaba
Priporoča se zmerno uživanje kakava ob uravnoteženi prehrani in zdravemu načinu življenja. Odsvetuje se zauživanje pred spanjem.

Flores Farm

Nemško podjetje Flores Farm s svojimi petnajstimi partnerskimi projekti po celem svetu v sodelovanju z majhnimi lokalnimi pridelovalci proizvaja bio in presne oreščke in suho sadje vrhunske kakovosti. Z zaužitjem Flores Farm izdelkov boste spoznali pristne naravne okuse oreščkov in suhega sadja.
Biološko
Vsi izdelki Flores Farm so iz nadzorovane ekološke pridelave, brez gensko spremenjenih organizmov, brez kemikalij, brez sintetičnih fertilizatorjev in herbicidov, proizvedeni v skladu s predpisi EU.
Premium
Flores Farm izbira za svoje izdelke samo presne plodove vrhunske kakovosti, ki so skrbno pripravljeni in tako ohranjajo naravne okuse in vitalne sestavine, tudi s pomočjo embalaže, ki ščiti pred svetlobo.
Pravično
Flores Farm plodove kupuje direktno pri proizvajalcih/nabiralncih in zanje plačuje pravično ceno. Prav tako vzpodbujajo in ustvarjajo projekte, ki pridelovalcem omogočajo večjo samostojnost.
Presno
Kjer koli je možno, so plodovi Flores Farm obdelani počasi in skrbno, da se ohrani kvaliteta presnih surovin. Izdelki so bodisi sušeni na soncu ali na temperaturah pod 45°C, saj se na ta način ohranjajo njihove vitalne lastnosti.
Cena4,85 €

Sorodni izdelki

Raw Living
Naslov:
Bio presna kakavova pasta Arriba Nacional 250g
Redna cena12,95 €
Vaša cena11,01 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu