Naslov:
BIO PRESNE ČOKOLADE IQ - DARILNI PAKET, 6x35 g
ULTIMATIVNE IN INTELIGENTNE SUPER ČOKOLADE Z RAZKOŠNA RAZVAJANJA
iQ presne čokolade v privlačnem darilnem pakiranju, kjer se skrivajo super čokoladice z okusom limete, pomaranče in divje maline, kave, poprove mete, kakavovih zrn in prava temna. Za užitke, brez slabe vesti!
 

iQ

je slastna, organska, zdrava, presna super čokolada, ki je izdelana po konceptu »bean to bar« (od zrna do čokolade) iz redkega in omamno okusnega perujskega Criollo kakavovega zrna. Sladkana samo s kokosovim sladkorjem in izdelana z ljubeznijo na Škotskem. Super zdrava čokolada iz sestavin, ki so v skladu s trajnostnim razvojem in ohranjanjem narave, je pravi posladek, v katerem lahko uživate brez slabe vesti.
Ostanite veseli, zdravi in brez slabe vesti
iQ kakavova zrna
so nepražena, rahlo fermentirana in nežno drobljena z mlinskimi kamni. Tak proces predelave ohranja vse naravne hranilne vrednosti in polifenole (močne oksidante, ki ščitijo telo pred oksidacijskim stresom) kakava od originalne oblike zrna do čokoladne tablice.
Brez škodljivih sestavin
iQ čokolada je sladkana samo s kokosovim sladkorjem, ki ima nizek glikemični indeks (GI=35) in vsebuje veliko kalija, vitamina C in vitamina B1, železa, bakra in cinka. Minerali in encimi, ki uravnavajo počasno absorpcijo v krvni sistem, omogočajo našemu telesu uravnovešeno energijo brez vzponov in padcev skozi cel dan. Zaradi nizkega GI je čokolada iQ primerna ob shujševalnih dietah in bolnikih z diabetesom (tip 1 in tip 2).
  • brez kemikalij
  • brez rafiniranih sladkorjev
  • brez umetnih dodatkov
iQ 20+
iQ čokolada ima 20+ dokazanih pozitivnih učinkov na zdravje. V znanju je moč! Zato se je iQ povezal z univerzo Robert Gordon in Rowett inštitutom za nutricionistiko in zdravje na univerzi v Aberdeenu. Preučena je vsaka faza predelave iQ čokolade, od izbora sestavin do končnega izdelka, s poudarkom na ohranitvi hranilnih vrednosti in pristnega okusa kakavovega zrna.
  • za zdrave lase, kosti in kožo
  • za večjo moč
  • za več energije
  • za boljše razpoloženje
Inteligentna hrana
Surov kakav je nabit z antioksidanti, saj jih vsebuje več kot borovnice, brusnice, zeleni čaj, granatno jabolko ali rdeče vino. Je naravni vir magnezija, ki ohranja zdravo in veselo srce, in theobromina, ki oskrbi kri z večjo koncentracijo kisika, kar je posebej pomembno pri športnih aktivnostih.
iQ etika
iQ zagotavlja etičnost izdelka od izvora do končnega uporabnika, kar zagotavlja s spoštovanjem človekovih pravic in etične trgovine, uporabo organskih sestavin in varstvom okolja.
Cena14,90 €

Sorodni izdelki

iQ superfood chocolate
Naslov:
BIO PRESNA SUPER ČOKOLADA IQ S POMARANČO IN DIVJO MALINO, 35G
Cena2,70 €
iQ superfood chocolate
Naslov:
Bio presna super čokolada iQ BeautiQ, 35g
Cena2,70 €
iQ superfood chocolate
Naslov:
Bio presna super čokolada iQ z limeto, 35g
Cena2,70 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu