Naslov:
INSTANT CHAGA 20x3g
dvojni ekstrakt divje sibirske Chaga gobe in zeliščne mešanice "to go"

SEDAJ NOVA IZBOLJŠANA RECEPTURA ZA POPOLN DVIG IMUNOSTI

Top 3 funkcije

 • za hiter dvig imunskega sistema
 • za boj proti patogenom
 • zelo močan antioksidant
100% naravni veganski brezglutenski izdelek brez sladkorja, brez aditivov in brez konzervansov v 20. paketkih za enostavno uporabo. En odmerek instant Chaga gobe je po ORAC vrednosti enak 22.5kg ali 9.5dl borovnic.

Goba Chaga (Inonotus obliquus)

Prebivalci severa uporabljajo Chago več kot 500 let. Danes velja za kralja medicinskih gob. Goba Chaga vsebuje vitalne sestavine, ki se nahajajo v vsakem imunskem sistemu, odpornem na patogene. Njena ključna sestavina je superoksid dismutaza kot najmočnejši antioksidant v človeškem telesu, ki se bori proti prostim radikalom, varuje naš DNK in ohranja telo mlado. Njene lastnosti potrjuje tudi “Oxygen radical absorbance capacity (ORAC)”. Telesu pomaga pri okužbah z bakterijami in virusi, pri vnetjih in v boju s tumorji.

Sestavine

 • dvojni ekstrakt gobe Chaga pobrane v divjini (Inonotus obliquus) (50%, 30g/izdelek) (30% polisaharidov, 2% triterpena)
 • sibirski ginseng
 • divja meta          
 • šipek                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Vsi instanti so:
 • veganski
 • brez aditivov
 • brez glutena
 • brez laktoze
 • brez sladkorja
 • brez soje
 • brez umetnih barvil in okusov
 • brez konzervansov.
Vse sestavine so pobrane v njihovem naravnem habitatu ali naravno pridelane.

Uporaba

Nadomestite skodelico kave ali čaja s Chaga instant napitkom. Lahko ga uporabite kot začimbo v sladkih in pol-sladkih obrokih ali začinite smuti. Na začetku zaužitje en odmerek gobe na dan. Pozneje odmerke prilagajajte potrebam in počutju (1-3 odmerke/dan). En odmerek raztopite v skodelici vroče ali hladne vode. Količina vode je poljubna (1dl za pol skodelice ali 1l za 4 skodelice). Predoziranje ni možno, saj so goba in ostale sestavine tonične.

Opozorilo

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za nosečnice. Če ste alergični na katero koli sestavino v izdelku se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Hranite v hladnem in suhem prostoru. 

Kaj dobim v enem odmerku gobe Chaga?

Vsak odmerek vsebuje 1500mg ekstrakta močne divje sibirske Chaga gobe. Pri mletju gobe se prakticirajo procesi, ki ohranjajo efektivne lastnosti gobe. Ekstrakcija poteka tako v vroči vodi kot alkoholu, končni ekstrakt pa vsebuje 30% polisaharidov in 2% triterpena. Ekstraktu se na koncu dodajo čista zelišča: sibirski ginseng, divja meta in šipek.

Four Sigma Foods

izdeluje instant napitke iz naravnih medicinskih gob, ki so namenjeni vzpostavitvi harmoničnega življenja, izboljšanju zdravja in dvigu energije. Z izdelki prebujajo starodavno znanje in ga prenašajo v sodobno življenje v obliki napitkov, ki so 100% naravni in enostavni za uporabo. Vsak paket vsebuje 20 odmerkov medicinskih gob, ki so pakirani v ločene vrečice po 3g. Za boljšo absorpcijo vitalnih hranil gobe, presnove in boljšega okusa, so gobam dodana različna zelišča vrhunske kakovosti. Lahko se dodajo vodi (vroči ali hladni), smutiju, se uporabljajo pri kuhi ali peki. Medicinske gobe imajo tudi protiglivične lastnosti in so zato primerne tudi za vse, ki imate težave z glivičnimi obolenji. 
Cena35,00 €

Sorodni izdelki

Together
Naslov:
Naravni Multivitamini & Minerali 30 kapsul
Cena10,60 €
Four Sigmatics
Naslov:
INSTANT CORDYCEPS, 20x3g
Cena35,00 €

Brezplačna poštnina
ob nakupu nad 50€

Darilo ob
prvem nakupu