BIO MANGOVE REZINE, 100 g

4,49 


Hrana bogov!

Rok uporabe: Maj 2018

 

 

 

BIO
Vegansko
Presno
Brez glutena
Brez GSO

Ni na zalogi

Posebnost teh mangovih rezin je v njihovem počasnem sušenju, zaradi katerega mango ohrani vso svojo sadno-sladko aromo in vitalne sestavine.

Pozitivni učinki

V svetih Hindujskih spisih je mango opisan kot hrana bogov. Vedno zeleno drevo mangovca, ki zraste v višino tudi do 45m, v Budizmu in Hinduizmu predstavlja moč. Še danes velja ta zdrav sadež za pomemben sestavni del ajurvedske prehrane. Vsebuje veliko antioksidantov, vitaminov A, B, C in E, mineralov (kalij, kalcij, fosfor, magnezij in železo) in elemente v sledeh (mangan, baker). Mango pomirja črevesje in zmanjšuje stres.

 

 

 

Več o proizvajalcu

Flores Farm

Nemško podjetje Flores Farm s svojimi petnajstimi partnerskimi projekti po celem svetu v sodelovanju z majhnimi lokalnimi pridelovalci proizvaja bio in presne oreščke in suho sadje vrhunske kakovosti. Z zaužitjem Flores Farm izdelkov boste spoznali pristne naravne okuse oreščkov in suhega sadja. Biološko Vsi izdelki Flores Farm  so iz nadzorovane ekološke pridelave, brez gensko spremenjenih organizmov, brez kemikalij, brez sintetičnih fertilizatorjev in herbicidov, proizvedeni v skladu s predpisi EU. Premium Flores Farm izbira za svoje izdelke samo presne plodove vrhunske kakovosti, ki so skrbno pripravljeni in tako ohranjajo naravne okuse in vitalne sestavine, tudi s pomočjo embalaže, ki ščiti pred svetlobo. Pravično Flores Farm plodove kupuje direktno pri proizvajalcih/nabiralncih in zanje plačuje pravično ceno. Prav tako vzpodbujajo in ustvarjajo projekte, ki pridelovalcem omogočajo večjo samostojnost. Presno Kjer koli je možno, so plodovi Flores Farm obdelani počasi in skrbno, da se ohrani kvaliteta presnih surovin. Izdelki so bodisi sušeni na soncu ali na temperaturah pod 45°C, saj se na ta način ohranjajo njihove vitalne lastnosti.