BIO PRESNE ČOKOLADE IQ – DARILNI PAKET, 6×35 g

12,99 


Za užitke, brez slabe vesti!

Vegansko
Brez glutena
EAN: 5060346860268
Kategorije: , , , ,

Oznake: , , , ,

iQ presne čokolade v privlačnem darilnem pakiranju, kjer se skrivajo super čokoladice z okusom limete, pomaranče in divje maline, kave, poprove mete, kakavovih zrn in prava temna.


iQ

je slastna, organska, zdrava, presna super čokolada, ki je izdelana po konceptu »bean to bar« (od zrna do čokolade) iz redkega in omamno okusnega perujskega Criollo kakavovega zrna. Sladkana samo s kokosovim sladkorjem in izdelana z ljubeznijo na Škotskem. Super zdrava čokolada iz sestavin, ki so v skladu s trajnostnim razvojem in ohranjanjem narave, je pravi posladek, v katerem lahko uživate brez slabe vesti.

Ostanite veseli, zdravi in brez slabe vesti
iQ kakavova zrna

so nepražena, rahlo fermentirana in nežno drobljena z mlinskimi kamni. Tak proces predelave ohranja vse naravne hranilne vrednosti in polifenole (močne oksidante, ki ščitijo telo pred oksidacijskim stresom) kakava od originalne oblike zrna do čokoladne tablice.

Brez škodljivih sestavin

iQ čokolada je sladkana samo s kokosovim sladkorjem, ki ima nizek glikemični indeks (GI=35) in vsebuje veliko kalija, vitamina C in vitamina B1, železa, bakra in cinka. Minerali in encimi, ki uravnavajo počasno absorpcijo v krvni sistem, omogočajo našemu telesu uravnovešeno energijo brez vzponov in padcev skozi cel dan. Zaradi nizkega GI je čokolada iQ primerna ob shujševalnih dietah in bolnikih z diabetesom (tip 1 in tip 2).

  • brez kemikalij
  • brez rafiniranih sladkorjev
  • brez umetnih dodatkov
iQ 20+

iQ čokolada ima 20+ dokazanih pozitivnih učinkov na zdravje. V znanju je moč! Zato se je iQ povezal z univerzo Robert Gordon in Rowett inštitutom za nutricionistiko in zdravje na univerzi v Aberdeenu. Preučena je vsaka faza predelave iQ čokolade, od izbora sestavin do končnega izdelka, s poudarkom na ohranitvi hranilnih vrednosti in pristnega okusa kakavovega zrna.

  • za zdrave lase, kosti in kožo
  • za večjo moč
  • za več energije
  • za boljše razpoloženje
Inteligentna hrana

Surov kakav je nabit z antioksidanti, saj jih vsebuje več kot borovnice, brusnice, zeleni čaj, granatno jabolko ali rdeče vino. Je naravni vir magnezija, ki ohranja zdravo in veselo srce, in theobromina, ki oskrbi kri z večjo koncentracijo kisika, kar je posebej pomembno pri športnih aktivnostih.

iQ etika

iQ zagotavlja etičnost izdelka od izvora do končnega uporabnika, kar zagotavlja s spoštovanjem človekovih pravic in etične trgovine, uporabo organskih sestavin in varstvom okolja.

Več o proizvajalcu

iQ Superfood Chocolate

iQ čokolada ima 20+ dokazanih pozitivnih učinkov na zdravje. V znanju je moč! Zato se je iQ povezal z univerzo Robert Gordon in Rowett inštitutom za nutricionistiko in zdravje na univerzi v Aberdeenu. Preučena je vsaka faza predelave iQ čokolade, od izbora sestavin do končnega izdelka, s poudarkom na ohranitvi hranilnih vrednosti in pristnega okusa kakavovega zrna (za zdrave lase, kosti in kožo, za večjo moč, za več energije in za boljše razpoloženje). iQ čokolada je sladkana samo s kokosovim sladkorjem, ki ima nizek glikemični indeks (GI=35) in vsebuje veliko kalija, vitamina C in vitamina B1, železa, bakra in cinka. Minerali in encimi, ki uravnavajo počasno absorpcijo v krvni sistem, omogočajo našemu telesu uravnovešeno energijo brez vzponov in padcev skozi cel dan. Zaradi nizkega GI je čokolada iQ primerna ob shujševalnih dietah in bolnikih z diabetesom (tip 1 in tip 2). iQ čokolada je brez kemikalij, brez rafiniranih sladkorjev in brez umetnih dodatkov.

Dodatne informacije

LASTNOSTI

, , , , , ,

EAN

ZNAMKA