Brands:Iswari

BIO RIŽEVI PROTEINI, 250 g

9,89 


Primerno za športnike, vegetarijance in vegane.

BIO
Vegansko
Presno
Brez glutena
Brez sladkorja
Brez GSO
Šifra: 560031741750 Kategorije: , , , , , , ,

Iswari rjave riževe beljakovine vsebujejo 149% beljakovin, z visoko absorpcijo. Idealno za športnike ali ženske, zlasti tiste na vegetarijanski ali veganski dieti.

Zaradi nevtralnega okusa se odlično podajo smutijem, v juham in za naravne sokove.

  • rastlinske beljakovine z visoko absorpcijo
  • vegansko
  • brez glutena
  • brez okusa
  • brez alergenov
  • lahko prebavljivo
  • vir aminokislin
  • 100% ekološki
  • primerno za starejše ljudi s prehranskimi pomanjkljivostmi
  • idealno za vse, ki se ukvarjajo s športom

Sestavine

100% bio riževi proteini v prahu

Uporaba

1 do 2 čajni žlički (20-30 g) pred ali po vadbi dodajte smutiju, kašam, jogurtom, sladicam, naravnim sokovom ali juham. V juhah odlični kot sredstvo za zgoščevanje. Pred ali po elesni vadbi zaužijte 40 g beljakovin.

Povprečna hranilna vrednost na 100g

  • energijska vrednost 397 kcal (1676 kJ)
  • ogljikovi hidrati 8,3 g (od tega sladkorji < 0,5 g)
  • beljakovine 74,4 (149%**)
  • maščobe 6,7 g (od tega nasičene 2,5 g; od tega enkrat nasičene 4,2 g)
  • vlaknine 2,8 g
  • Sol 0,37 g

Amino kisline / 100 g

  • Asparaginska kislina 6,8 g
  • Glumatična kislina 3,2 g
  • Serin 3,9 g
  • Histidin 1,8 g
  • Glicin 3,6 g
  • Treonin 3 g
  • Arginin 6,4 g
  • Alanin 4,5 g
  • Tirozin 4,5 g
  • Valin 4,4 g
  • Metionin 2 g
  • Fenilalanin 4,4 g
  • Izolevcin 3,3 g
  • Levcin 6,6 g
  • Lizin 3,3 g
  • Prolin 3,2 g

*PDV=priporočen dnevni vnos, ki velja za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal)

** NRV=referenčna vrednost hranilne snovi na 100 g

Več o proizvajalcu

Iswari

Iswari ali v Sanskritu »boginja« je irsko podjetje, ki uvaža in pakira visoko kakovostno in biološko superhrano iz celega sveta. Vsi izdelki so iz trajnostno pridelanih surovin, ki s pridelavo ne ogrožajo naravnega okolja, spoštujejo živali in skrbijo za dobrobit celotnega ekosistema. Stremijo za:
  • minimalno procesirano hrano z nizkim glikemičnim indeksom
  • presnost, kjer je le-to možno
  • veganski izvor
  • biološko pridelavo
  • čim večjo vsebnost antioksidantov

Dodatne informacije

LASTNOSTI

, , , , ,

EAN

ZNAMKA