NARAVNI KURKUMIN IZ BIO KURKUME, 30 KAPSUL

13,49 


Ekstrakt kurkume in črnega popra!

 

 

Vegansko
Brez glutena
Brez GSO
EAN: 5060170530344
Kategorije: , , ,

Prehransko dopolnilo Kurkumin Together je izdelano iz 100% naravne bio kurkume in vsebuje kar 95% kurkumina. Vsebuje kompletnih spekter antioksidantov, vseh ključnih sestavin kurkume in najpomembnejše sestavine – kurkumina. Ker naše črevesne stene slabo absorbirajo kurkumin, mu Together dodaja ekstrakt čnega popra, ki z 95% vsebnostjo piperina poveča obsorpcijo kurkumina za 2000%!

Kaj je kurkuma in kaj kurkumin?

Kurkuma (Curculam Longa) je indijska začimba značilne močno rumene barve. Korenina, ki jo očistijo, posušijo in zmeljejo v prah, se uporablja kot začimba mnogih jedi in kot zdravilna učinkovina v medicini. Tako kot je pomaranča vir vitamina C, je kurkuma vir kurkumina. A klasična kurkuma vsebuje le 2-5% kurkumina, zato bi morali zaužiti ogromne količine kurkume, da bi dobili zadostno količino zdravilnega kurkumina. Poleg tega naše telo oz. naše črevesne stene slabo absorbirajo kurkumin neposredno iz kurkume. Zato je boljša odločitev, da kurkumo uporabljamo kot začimbo pri kuhi in ekstrakt kurkumina, ko želimo povečati vpliv na naše zdravje. Kurkumin je bil prvič iz kurkume izoliran leta 1815, a je bilo potrebnih še 100 let, da so uspeli v celoti prebrati njegovo kemijsko strukturo. Od leta 1910 naprej so postale raziskave tako množične, da so znanstveniki uspeli odkriti mnoge zdravilne učinkovine kurkumina.

Izdelek NE vsebuje:

pšenice, kvasa, glutena, mlečnih izdelkov (laktoze), veziv, kemikalij, aditivov, polnil, barvil, arom, prezervativov, hexana, pesticidov, gensko spremenjenih organizmov.

Sestavine

 • Korenina kurkume (Curcuma longa)
 • ekstrakt črnega popra (piper nigrum root)
 • kapsula iz rastlinske celuloze

Vsaka kapsula zagotavlja priporočen dnevni vnos (PDV*)

 • korenina kurkume 300mg
 • 95% standardiziranega kurkumina iz kurkume 200mg (brez PDV)
 • 95% standardiziranega piperina iz črnega popra 3mg

*PDV=priporočen dnevni vnos

Uporaba

Eno do dve kapsuli na dan ob hrani ali samostojno kot prehransko dopolnilo ali po priporočilu zdravnika.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru, proč od direktne sončne svetlobe. Ne uporabljajte, v kolikor je embalaža strgana.

 

 

 

Več o proizvajalcu

Together Health

Podjetje Together Health proizvaja vitamine, minerale in zdrave omega 3 maščobne kisline, neposredno iz polnovredne naravne hrane in mineralov, ki se nahajajo v originalni obliki v naravi. Vsebujejo njihove naravne encime, antioksidante, fitohranila, ogljikove hidrate, proteine in vlaknine. Ker so v takšnih surovinah prisotne vse vitalne sestavine, ki ne morejo učinkovati ena brez druge, so Together prehranska dopolnila polnovredna in zato veliko bolj učinkovita. Telo namreč lažje prepoznava vitalne sestavine v njihovi naravni obliki in jih posledično lažje absorbira v nasprotju z izoliranimi vitamin in minerali. Ker se ohrani njihova naravna sestava, so prijazni do želodca in lahko prebavljivi.
 • iz polnovrednih hranil ali morske vode (iz žive hrane)
 • 100% vegetarijanski ali 100% veganski in presni
 • kapsule so 100% rastlinskega izvora
 • znanstveno podprto
 • visoka absorpcija
 • brez kakšrnih koli aditivov
 • primerni za občutljive želodce
 • enostavni za prebavo
 • neagresiven proces predelave živil
 • priročna embalaža za potovanja

Zagotavljanje kvalitete

Pri Together se uporabljajo samo presne surovine najvišje kakovosti, ki so pregledane takoj ob dostavi v tovarno. Pri procesu se uporablja samo najčistejša voda, ki se pretaka skozi najsodobnejši filtrirni sistem, ki odstrani vse nečistoče po standardu ena proti bilijon. Rast surovin je skrbno nadzorovana s strani tehnikov in računalniško podprta. Vzorec iz vsake serije je poslan v neodvisno laboratorijsko analizo. Serija je poslana v distribucijo šele po pridobitvi certifikata analize.