- 30%

OMEGA 3, 90 KAPSUL

7,49  5,24 


Odlično prehransko dopolnilo za vsak žep!

BIO
Brez GSO
Šifra: 5055534303412 Kategorije: , , ,

Omega 3 je esencialna maščobna kislina (EFA), vir katere so ribe, bogate z oljem, kot na primer losos, skuša in sardine. Omega 3 je esencialna maščobna kislina, ki je telo samo ne zmore sintetizirati in jo je vanj potrebno vnesti preko prehrane. Esencialne maščobne kisline, ki jih navadno pridobivamo iz rib, so sestavljene iz EPA (eikozapentaenojske kisline) in DHA (dokozaheksaenojske kisline), obe sta dolgoverižni maščobni kislini. V kombinaciji ena z drugo, EPA in DHA pripomoreta k zdravemu delovanju srca. DHA pripomore tudi k zdravemu delovanju možganov in vida. Naštete zdravilne učinke dosežemo tako, da dnevno v telo vnesemo 250mg EPA in DHA. Omega 3 oljne kapsule vas oskrbijo s 360mg EPA in 240mg DHA na odmerek, ki ga sestavljata 2 oljni kapsuli.

Omega 3 oljne kapsule priporočamo vsakomur, ki si želi povišati dnevni vnos Omega-3 maščobnih kislin v telo, še posebej pa posameznikom, katerih prehrana ne vključuje rib. Ta Omega 3 OLJNA kapsula je iz ribjega olja in ni primerna za vegetarijance in vegane.

Sestavine:

  • Omega 3 ribje olje
  • mehka kapsula (želatina, glicerin, prečiščena voda)
  • Antioksidant (mešani tokoferoli)

Alergeni:

Za alergene, glejte sestavine v odebeljenem tisku. Narejeno v obratu, ki rokuje z mlekom, sojo, jajci, glutenom in izdelki iz njih.

Hranilna vrednost Omege 3 , 1 kapsula

  • 350 mg skupno omega 3 maščobnih kislin
  • 120 mg DHA
  • 180 mg EPA
  • 4,5 mg alfa-TE Vitamin E (38%PU/PV*)

* Priporočen dnevni vnos za povprečno odraslo osebo (8400 kJ/2000 kcal)

Uporaba

Vzemite 1 mehko kapsulo, do trikrat dnevno, najboljše s hrano. Jemanje zjutraj, popoldan in zvečer je najbolj priporočljivo.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Hranite v suhem in hladnem prostoru, proč od direktne sončne svetlobe.