O MANAHRANI

ManaHrana je spletni kotiček, kjer boste našli ekskluzivno ponudbo vrhunskih znamk s področja zdrave, naravne in trajnostne prehrane, kot so Rude Health, iQ Superfood Chocolates, Seed and Bean Chocholates, Lotao, Together Health, Raw Living, Menakao, Matcha NOW, Iswari, Coconut Secret, Four Sigmatics, Orgona superfood, Rebel Kitchen in mnoge druge.

Ime ManaHrana je sestavljeno iz dveh besed »Mana« in »Hrana«. »Mana« v Havajski in Tahitijevski kulturi pomeni pudohovljenost in (zdravilno) moč, ki živi v prostoru, objektih in subjektih. Havajčani verujejo v pridobivanje in izgubo moči, glede na naša dejanja. Oboji verujejo v notranjo in zunanjo moč (»Mano«).

Hrana ni nič drugega, kot vir energije, ki jo potrebujemo za naš obstoj. In rek:«Povej mi kaj ješ in povem ti, kdo si« ni nastal po naključju. Hrana, bogata s hranili, ne bo telesu dala le pozitivne energije in moči (»Mane«) za njegov obstoj, ampak bo nahranila tudi dušo.

Pri nas lahko izbirate med pestro ponudbo prehrane vrhunske kakovosti. Podpiramo tudi pravično trgovino, zato je večina naših izdelkov v ponudbi opremljenih s certifikatom »Fair Trade«.

KAJ BOSTE NAŠLI PRI NAS?

Superhrano, poznamo tudi pod imenom super živila. Super živila so bogata s hranili, kot so antioksidanti, minerali, beljakovine, vitamini in esencialne maščobne kisline. Super živila so naši predniki uporabljali že daleč v preteklosti, v zadnjih letih pa jim ponovno posvečamo več pozornosti. Živila, ki spadajo v to kategorijo so chia semena, kokos, maca, konoplja, alge, trave (pšenična in ječmenova), alge (spirulina in klorela), sadje (avokado, mango, borovnice, camu camu, baobab, goji jagode, acai jagode,…), oreški, rožič (sladka stročnica), ter nekatera zelenjava (špinača, česen, brokoli, zelje…). Uživanje superhrane bo pripomoglo k izboljšanemu počutju, splošnemu zdravju in več energije, česar z uživanjem procesirane hrane telesu ne zagotovimo.

Prehranska dopolnila so živila, katerih namen je dopolnjevati običajno prehrano in vsebujejo koncentrirana hranila. Naša ponudba prehranskih dopolnil temelji na polnovredni hrani in minimalnim posegom v procesu predelave le-te. Na naše virtualne police smo želeli postaviti prehranska dopolnila, ki so 100% naravna, visoko kakovostna in imajo dokazano visoko stopnjo absorpcije. Prehranska dopolnila Together Health, so točno takšna. Dopolnila NE vsebujejo pšenice, živega kvasa, glutena, škroba, mlečnih sestavin (laktoze), polnil, veziv, kemikalij, aditivov, barvil, prezervativov, hexana, pesticidov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Vse sestavine so proste pesticidov in herbicidov. Prehranska dopolnila so varna za uporabo tudi v času nosečnosti. Kapsule so iz rastlinske celuloze in po zaužitju ne dražijo želodca.

Zdrave čokolade, narejene po etičnih načelih. Čokolade so narejene izključno iz ekoloških sestavih malih proizvajalcev in drzne v okusih, kar jih ločuje od ostalih čokolad na tržišču. Čokolade v naši ponudbi prihajajo od dobaviteljev, ki imajo tudi več kot 25 let izkušenj na področju proizvodnje ekološkega kakava.

Rastlinske napitke, katerih glavna sestavina je izvirska voda ali kokosovo mleko, kateremu so dodani izbrani okusi. Na voljo vam je pestra izbira zdravih bio rastlinskih napitkov z okusi: lešnik-kakav, mandljev, indijski orešček, ovseni, polnozrnati rižev, s kavo, s Chai začimbami, z Matcho ali z banano

Napitke iz medicinskih gob na naših policah zagotavljamo samo od enega proizvajalca, Four Sigma Foods. Pri Four Sigma Foods izdelujejo instant napitke iz naravnih medicinskih gob, ki so namenjene vzpostavitvi harmoničnega življenja, izboljšanju zdravja in dvigu energije. Z izdelki prebujajo starodavno znanje in ga prenašajo v sodobno življenje v obliki napitkov, ki so 100% naravni in enostavni za uporabo. Za boljšo absorpcijo vitalnih hranil gobe, presnove in boljšega okusa, so gobam dodana različna zelišča vrhunske kakovosti. Lahko se dodajo vodi (vroči ali hladni), smutiju, se uporabljajo pri kuhi ali peki. Medicinske gobe imajo tudi protiglivične lastnosti in so zato primerne tudi za vse, ki imajo težave z glivičnimi obolenji. Vsi produkti so veganski, brez aditivov, brez glutena, brez laktoze, brez sladkorja, brez soje, brez umetnih barvil in okusov, ter brez konzervansov. Vse sestavine pa so pobrane v njihovem naravnem habitatu ali naravno pridelane

V ponudbi boste našli tudi bio granole, kosmiče, kaše, riževe napihnjence, masla in olja, proteine, namaze, oreške, moke, prigrizke, presno prehrano, prehrano brez glutena in prehrano za vegane. Izdelki v naši ponudbi pa so primerni tudi za otroke in malčke.

Verjamemo v boljši in zdrav jutri, zato ta korak naredite skupaj z nami.