O NAKUPU

POSTOPEK NAKUPA, PLAČILO IN DOSTAVA

Z registracijo v spletno trgovino ManaHrana pridobi obiskovalec uporabniško ime ter uporabniško geslo, ki ga določi uporabnik sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Obiskovalec z registracijo potrdi in jamči, da je polnoletna, popolno poslovno sposobna oseba. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Z nakupom izdelka uporabnik postane kupec.
1. Naročilo v čakalni vrsti
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto.  Na tem koraku ima kupec v roku dveh ur možnost preklicati naročilo brez posledic, tako da na poslano naročilo odgovori (preklic).  Razen možnosti preklica uporabnik po oddaji naročila ne more spreminjati vsebine naročila.
2. Naročilo potrjeno
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave ter o načinu nakazila plačila, če je izbira plačila na predračun.  Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
3. Blago odposlano
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik kupcu, ki kupi izdelek iz spletne trgovine, izda račun v pisni obliki, z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa.

NAROČANJE PO TELEFONU ali PREKO ELEKTRONSKE POŠTE

Izdelke lahko naročite tudi preko telefona na telefonski številki 040 414 905 (vsak delavnik med 18:00 in 21:00 uro). Lahko pa pošljete e-mail na naslov: info@manahrana.si, v katerega napišite:

  • ime in priimek
  • naslov za dostavo
  • način plačila (po predračunu ali po povzetju)
  • telefonsko številko
  • kodo za popust (v kolikor jo imate)
  • izbrane izdelke

PLAČILO

Na voljo imate več možnosti plačil:
1. Plačilo po povzetju

Paket plačate ob dostavi, ko ga dostavljalec dostavne službe DPD prinese na vaš dom. Za plačilo po povzetju se dodatno plača odkupnina v znesku 1,00 € (odkupnino zaračuna Manahrana ob izdaji računa). Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino.

2. Plačilo po predračunu

Celoten znesek kupnine poravnate z bančnim nakazilom na TRR ManaHrane (pred dostavo izdelka).  Drugega stroška v tem primeru ni

3. Plačilo preko PayPal plačilnega sistema

4. Plačilo s kreditno kartico preko PayPal plačilnega sistema

Vse cene v spletni trgovini ManaHrana imajo vključen DDV.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

DOSTAVA

Strošek dostave
Za nakup nad 50,00 € je dostava brezplačna, saj strošek dostave plača ManaHrana. Za nakup manjši od 50,00 € pa znaša dostava 2,90 € (znesek obračuna ManaHrana). Znesek dostave velja za celotno Slovenijo.

Cena dostave paketa je izračunana na podlagi povprečne teže in vrednosti  vseh paketov, ki jih podjetje Tjaša Lapornik s.p. pošilja preko dostavne službe DPD. V primeru, da teža in vrednost posameznega spletnega naročila močno izstopa od povprečne teže in vrednosti vseh poslanih paketov podjetja Tjaša Lapornik s.p., si pridržujemo pravico, da za strošek dostave obremenimo naročnika in ga o tem predhodno obvestimo oz. se dogovorimo za drugačen način prevzema blaga.

DOSTAVA NA HRVAŠKO

Dostava za proizvode u ukupnoj vrijednosti od 550,00 kuna ili više je BESPLATNA. Za proizvode u ukupnoj vrijednosti manjoj od 550,00 kuna trošak poštarine je 75 kuna. Paketić će biti kod tebe u roku 2 do 5 radnih dana (ako nešto ne pođe po zlu ili nam ne ponestane zaliha), Paketić plaćaš na račun ManaHrane. Sve informacije poslat čemo nakon narudžbe.
Za naročila in pošiljke izven Slovenije vas prosimo, da nam pošljete mail s povpraševanjem na info@manahrana.si.
Rok dostave
Paket vam bo dostavil zanesljiv paketni distributer DPD, ki spada med največje ponudnike logističnih storitev v Sloveniji. Vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Za izdelke na zalogi je dobava blaga 2-4 delovnih dni, si bomo pa seveda prizadevali, da paket dobite v najkrajšem možnem času. Pri plačilu po predračunu, bo paket oddan na pošto takoj po prejetem nakazilu. Če se slučajno zgodi, da izdelka nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali pa po telefonu.

Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku. Pred dostavo vas bo dostavljavec DPD poklical in se z vami dogovoril o točnem času in kraju dostave.

Če paketa ne prejmete v dogovorjenem roku nas obvestite na info@manahrana.si, da skupaj ugotovimo, kje se nahaja in kako vam ga čim hitreje dostaviti.

BREZPLAČNO DARILO

Ob prvem nakupu vas bomo presenetili tudi z brezplačnim darilom.

POMOČ IN INFORMACIJE

Za vse morebitne informacije in vprašanja se lahko na nas obrnete tudi vsak delavnik med 18:00 in 21:00 uro na telefonsko številko 041 961 143 in vam bomo z veseljem pomagali. Kadarkoli pa lahko pošljete e-pošto na elektronski naslov:  info@manahrana.si in prejeli boste odgovor v najkrajšem možnem času.